Groepsindeling is klaar!
Het is zo ver! De groepjes zijn ingedeeld! Na 3 uur puzzelen zijn maar liefst 232 kinderen in 18 groepjes ingedeeld. Alle kinderen zitten bij het vriendje/vriendinnetje wat ze hebben opgegeven, mits deze zich ook had ingeschreven. Mocht dat niet het geval zijn, dan nog zitten ze met leeftijdsgenootjes in een groepje.
 
Hulpouders zijn ook ingedeeld:
Met 110 hulpouders die allemaal 1 of meerdere dagdelen kunnen komen kun je je voorstellen dat het indelen van de hulpouders een grotere uitdaging is. Om te voorkomen dat er ouders zijn die last-minute afmelden of ouders die meerdere dagen hebben opgegeven maar eigenlijk maar 1 dag of een dagdeel kunnen komen helpen hebben we er dit jaar voor gekozen om hulpouders maximaal 2 dagdelen in te delen. Dit kan dezelfde dag zijn maar het kan ook zijn dat je 2 ochtenden ingedeeld bent. Omdat de meeste hulpouders hun werk e-mail adres hebben opgegeven wilde ik deze indeling nog voor het begin van de zomervakantie uitsturen en dat is gelukt!
 
De exacte indeling wanneer je ingedeeld bent zit in jullie e-mail box, mocht hij daar nog niet staan dan moet je de spam folder even controleren. Controleer vervolgens de attachment (PDF bestand) en kijk wanneer je bent ingedeeld. Een groen vakje betekend dat je ingedeeld bent op die betreffende dagen.