Stichting Vakantie Jeugdwerk Leende wordt geheel vrijwillig én met heel veel zorg en enthousiasme georganiseerd door een vast bestuur. Wij doen dit omdat we het belangrijk en leuk vinden om kinderen op een verantwoorde wijze dingen te laten doen die ze misschien thuis niet kunnen of mogen. Denk aan hutten bouwen, verven, dropping of op een springkussen zitten. Dat wil ook zeggen dat er af en toe misschien schoonheidsfoutjes kunnen zitten in de organisatie en voorbereiding. We hopen dat wanneer u tegen zoiets aanloopt ons hierop aanspreekt zodat we het de volgende keer beter kunnen doen.

Het bestuur

Tino

Voorzitter

Fons-Jan

Penningmeester

Inge

Draaiboek & Jeugdhulpen

Gilles

Website en flyer (BHV + EHBO)

Marjan

Keuken

Ons jeugdbestuur

Vaste krachten die ons keer op keer helpen met de organisatie van 1 of meerdere dagen.

Cas

Jordi

Marleen

Floor

Myrthe

Kim

Hilde

Denise

Freek

Johanneke

Marijn

Mathijs

Fleur

Sam

“Vrienden van”

De afgelopen jaren hebben wij een vaste groep mensen om ons heen verzameld die geen bestuursfunctie ambieren, maar wel altijd klaar voor ons staan. Omdat ze zo verweven zijn met SVJL zetten wij ze hieronder in de spotlight.

Hessel

Sponsoren

Margriet

Miranda

Maurits

Evelien

Loek

Thimas

Rik

Geert

Bianca

Onze jeugdleiding

Als laatste kunnen wij ook niet zonder onze grote groep jeugdhulpen die jaarlijks mee helpen. Bijna iedereen heeft toen zij klein waren ook mee gedaan en daaruit is hun passie ontstaan voor SVJL.