Stichting Vakantie Jeugdwerk Leende wordt geheel vrijwillig én met heel veel zorg en enthousiasme georganiseerd door een vast bestuur. Wij doen dit omdat we het belangrijk en leuk vinden om kinderen op een verantwoorde wijze dingen te laten doen die ze misschien thuis niet kunnen of mogen. Denk aan hutten bouwen, verven, dropping of op een springkussen zitten. Dat wil ook zeggen dat er af en toe misschien schoonheidsfoutjes kunnen zitten in de organisatie en voorbereiding. We hopen dat wanneer u tegen zoiets aanloopt ons hierop aanspreekt zodat we het de volgende keer beter kunnen doen.

Graag stellen wij ons team van vrijwilligers aan u voor:

Tino

Voorzitter
veiligheid, materiaal en jeugdhulpen

Josine

Penningmeester (BHV)
keuken en dropping

Margriet

Secretaris
Jeugdhulpen, weekindeling & draaiboek

Gilles

Website en flyer (BHV + EHBO)
inschrijvingen & groepsindeling

(vacature)

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Spreek ons hierop aan tijdens de week of neem contact met ons op.

(vacature)

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Spreek ons hierop aan tijdens de week of neem contact met ons op.

“Vrienden van”

De afgelopen jaren hebben wij een vaste groep mensen om ons heen verzameld die geen bestuursfunctie ambieren, maar wel altijd klaar voor ons staan. Omdat ze zo verweven zijn met SVJL zetten wij ze hieronder in de spotlight.

Hessel

Sponsoren

Marjan

Keuken

Maurits

Loek

Evelien

Thimas

Onze jeugdleiding

Als laatste kunnen wij ook niet zonder de ongeveer 40 jeugdhulpen die jaarlijks mee helpen. Bijna iedereen heeft toen zij klein waren ook mee gedaan en daaruit is hun passie ontstaan voor SVJL.