Op deze pagina vind u meer informatie over ons weekprogramma. Buiten een dagindeling staan er ook per dag nuttige tips bij om rekening mee te houden.

Algemene tips:

 • Markeer alle spullen van uw kinderen.
 • Op het terrein is altijd een gediplomeerd EHBO-er aanwezig. Als uw kinderen allergieën hebben of zelf medicatie innemen zouden wij dat graag van u horen.
 • U dient zelf zorg te dragen voor een lunchpakket. Wij zorgen voor drinkpauzes (ranja) en warme soep bij het middag eten.
 • Slippers zijn niet handig gedurende de week. Op maandag en dinsdag gaan we timmeren en zagen en op de rest van de dagen zijn we bezig met o.a. actieve spellen.

SVJL zal dit jaar plaatsvinden van 12 t/m 16 augustus.

Maandag

Zoals ieder jaar krijgt u bij het aanmelden van uw kind te horen in welk groepje hij/zij is ingedeeld. Hierdoor duurt het aanmelden ‘s-ochtends langer dan andere dagen.

Tijd Omschrijving
09:00 Aankomst kinderen
09:30 Weekopening, verhaallijn en groepjes omroepen
ochtend Hutten bouwen
middag Spellen
15:45 Afsluiten dag 

Dinsdag

Dinsdag is de dag dat we verder bouwen aan de hutjes. Ook delen we hier alvast wat doeken uit om zo de hutjes meer kleur te geven!

Tijd Omschrijving
09:00 Aankomst kinderen
09:30 Dagstart & verhaallijn
ochtend Hutten bouwen
middag Dorpsspel
15:45 Afsluiten dag incl. verhaallijn

Dinsdag avond

Voor de kinderen die NA de zomervakantie in groep 8 zitten of naar de brugklas gaan, hebben wij een avondprogramma op dinsdag. Deze kinderen gaan dan ook niet naar huis aan het einde van het dagprogramma maar blijven op het terrein voor een leuke avond met een BBQ, activiteit, dropping/feestavond (dit laatste rouleert ieder jaar). De dropping is een gewone dropping, dus zonder betrappen.

Let op de volgende punten:

 • De (extra) kosten voor de dinsdag avond bedragen 7,50 euro per inschrijving.
 • Slaapspullen dienen op dinsdag ochtend al meegenomen te worden. Er kan dus niet tussendoor nog naar huis gegaan worden.
 • Wij zorgen voor drinken en eten. Energy drankjes en vergelijkbaar drinken moet dus thuis blijven.
 • Nadat we hebben opgeruimd gaan we de BBQ aansteken om het eten klaar te kunnen maken.
 • Heb je een allergie, dan kunnen we hier rekening mee proberen te houden bij het avond eten.
 • Deelnemers die meedoen aan de dropping dienen ook te blijven overnachten, zodat we geen ouders hoeven wakker te bellen.
 • Op woensdag ochtend zorgen wij voor een ontbijt en rond 10u kunnen de deelnemers opgehaald worden.

Woensdag ochtend

Voor de allerkleinsten is er op woensdag een poppendokter. Is je beer of knuffel ziek of heeft ie een pleister nodig? Kom dan naar onze poppendokter en die lapt hem zo weer op!

Tijd Omschrijving
11:00 Poppendokter
12:00 Einde

Woensdag avond

Het avondspel op woensdag is speciaal voor de kinderen die NA de zomervakantie in groep 6 of in groep 7 zitten. Deze kinderen mogen nog niet meedoen aan het programma op de dinsdag avond, maar dus al wel op woensdag avond. Deelname aan deze activiteit kost niets extra’s.

De woensdag avond is dus niet (meer) voor de kinderen die naar groep 8 – of naar de brugklas gaan. 

Tijd Omschrijving
19:00 Aankomst kinderen & indeling groepjes
19:15 Avondspel
21:00 Afsluiten avond / ophalen kinderen

Donderdag

Op donderdag gaan we de hutjes afmaken met doeken en verf. Let er op dat uw kinderen hier (school)verf in hun kleding kunnen krijgen. 

Tijd Omschrijving
09:00 Aankomst kinderen
09:30 Dagstart & verhaallijn
ochtend spellen / verven en doeken
middag spellen / verven en doeken
15:45 Afsluiten dag incl. verhaallijn

Vrijdag

Op vrijdag mag iederen komen kijken naar de hutjes en de knutselwerkjes van alle groepjes. Ook voor de inwendige mens zorgen wij, want als je honger krijgt, dan kun je een lekkere hamburger kopen bij onze BBQ. De dorpsopening is gegarandeerd een leuk uitstapje!

Tijd Omschrijving
09:00 Aankomst kinderen
09:30 Voorbereiden dorpsopening
14:00 Inloop ouders
15:00 Prijsuitreiking
15:30 Afsluiten dag
16:30 Start opruimen

En dan gaan we opruimen…

Als de kinderen met een glimlach op hun gezicht weer naar huis gaan zit voor ons ook de week er weer bijna op. Nadat we met alle jeugdhulpen en overige vrijwilligers hebben opgeruimd sluiten we de week traditioneel af door alle tafels bij elkaar te zetten en met zijn allen friet te gaan eten. Dan sluiten wij ook de poort (en onze ogen)…